Follow my blog with Bloglovin

Blog volgen? Ik gebruik Feedly!


 

Voorheen, jaren geleden, had ik blogs via blogspot en volgde ik heel gemakkelijk alle blogs via mijn leeslijst. Google Reader stopte ermee en ik zocht een ‘reader’ waarmee ik mijn blogs kon volgen. Eerst werd het ‘Bloglovin’ maar dat veranderde ook uiteindelijk in ‘Feedly’. Deze reader is zo handig in gebruik met een mooie vormgeving. Het leest gewoon erg prettig. Nu kan ik heel makkelijk elke website of blog volgen.

Je kunt Feedly downloaden als app op je tablet, laptop of mobiele telefoon. Met één account (meerdere is ook mogelijk) log je in op al je apparaten. Je blijft daardoor op de hoogte zodra er een nieuw bericht is. Je kunt zelfs alles in categorieën indelen zodat je niet het overzicht kwijtraakt, ik heb dat met Foodblogs, Kaartenblogs enz. Met het kopje ‘today’ kun je de meest populaire en nieuwste blogposts lezen, heel handig als je even een paar dagen achterloopt met lezen šŸ˜‰

Mocht je Feedly hebben gedownload? Je mag me volgen, graag zelfs! šŸ™‚

Volg San Stempelt op Feedly

follow us in feedly

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: