Follow my blog with Bloglovin

Blog volgen? Ik gebruik Feedly!


 

Voorheen, jaren geleden, had ik blogs via blogspot en volgde ik heel gemakkelijk alle blogs via mijn leeslijst. Google Reader stopte ermee en ik zocht een ‘reader’ waarmee ik mijn blogs kon volgen. Eerst werd het ‘Bloglovin’ maar dat veranderde ook uiteindelijk in ‘Feedly’. Deze reader is zo handig in gebruik met een mooie vormgeving. Het leest gewoon erg prettig. Nu kan ik heel makkelijk elke website of blog volgen.

Je kunt Feedly downloaden als app op je tablet, laptop of mobiele telefoon. Met één account (meerdere is ook mogelijk) log je in op al je apparaten. Je blijft daardoor op de hoogte zodra er een nieuw bericht is. Je kunt zelfs alles in categorieën indelen zodat je niet het overzicht kwijtraakt, ik heb dat met Foodblogs, Kaartenblogs enz. Met het kopje ‘today’ kun je de meest populaire en nieuwste blogposts lezen, heel handig als je even een paar dagen achterloopt met lezen 😉

Mocht je Feedly hebben gedownload? Je mag me volgen, graag zelfs! 🙂

Volg San Stempelt op Feedly

follow us in feedly

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: