Follow my blog with Bloglovin

Boeken – Zeven Zussen

 

Boeken-Books-Lezen-Reading

Hou jij ook zo van lezen? Soms komt het er maanden niet van en ineens kan ik niet stoppen met lezen. Vaak weet ik niet goed welk boek ik moet kiezen om te gaan lezen, ik hou van spannende boeken. De boeken van Loes den Hollander doen het altijd goed maar soms wil je ook wel eens wat anders dus suggesties zijn meer dan welkom! šŸ™‚

Nu hoorde ik van de boeken van ‘Zeven Zussen’ geschreven door Lucinda Riley en ik ben om! Het was even, vooral in het begin, doorbijten. Helemaal omdat ik spannende boeken gewend ben maar éénmaal in het verhaal kon ik het boek niet meer wegleggen. Geweldig geschreven!


Samenvatting via bol.com:
Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?
De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Inmiddels ben ik met deel 3 bezig…Er is voor elke zus een deel dus ik ben nog even zoet maar hoe de schrijfster de verhaallijn heeft bedacht is echt geweldig! Het zijn verhalen met een lach en een traan, mysterieus doordat het in verband wordt gebracht met de hemelse dierenriem en elke zus de wereld over moet reizen om haar ware achtergrond te ontdekken.

Misschien ook iets voor jou?

Deel:

2 Reacties

 1. Ingrid
  20/09/2019 / 10:34

  Deze serie is idd schitterend en fijn om te lezen
  Kijk ook eens naar de andere boeken van Lucinda Riley.
  Ik heb net het Italiaanse meisje gelezen.
  ook zo een mooi boek

  • Sandra
   Auteur
   20/09/2019 / 11:43

   Hoi Ingrid, Ik ga zeker nog meer lezen van Lucinda Riley, bedankt voor je suggestie van Het Italiaanse Meisje! Mocht je meer titels weten, ik hou me aanbevolen, heb nu de smaak te pakken šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: