Follow my blog with Bloglovin

Brightly Gleaming Suite

Wat een prachtige Suite is dit van Stampin’ Up! Het designpapier is gewoon schitterend en hoe makkelijk zijn die mooie stempels in combinatie met de ponsen! Echt één van mijn favorieten uit de Herfst/Wintercatalogus van 2019.

Met de ‘Plezier met Papier groep’ maakten we afgelopen maandagavond twee kaarten met deze Suite. Mijn inspiratie voor deze voorbeelden kwam van Pinterest. Altijd een handig medium als je niet weet waar je moet beginnen šŸ˜‰ Soms zie ik zoveel en dan wil ik gewoon alles wel maken maar ja, er zit maar 24 uur in een dag die meestal met andere bezigheden wordt gevuld dus ik ben al blij als ik even een middagje heb om te knutselen.

Brightly Gleaming Suite - Stampin' Up!

We maakten ook een schudkaart, daar ben ik gek op. Eigenlijk maak ik elk jaar wel kerst-schudkaarten! Het voegt net even die extra verrassing toe en maakt het super feestelijk vind ik zelf. Ik hou van die glitter en glamour met kerst! šŸ˜€ Zie je het gestempelde randje aan de linkerkant van de kaart? Ook de binnenkant van de kaart zijn we niet vergeten.

Christmas Gleaming - Gleaming Ornaments Punch PackEr volgen vast nog meer kaarten met deze geweldige ‘Brightly Gleaming Suite’ want ik ben nog lang niet uitgespeeld met al dat moois!

Hou jij ook zo van de kerst en de glitter en glamour?

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: