Follow my blog with Bloglovin

Card in a Box

Holiday Penguins MFT

Wat blijven de ‘Card in a Box’ kaarten toch leuk om te maken! Deze keer heb ik voor mijn favorieten diertjes gekozen, pinguïns! Ik ben verliefd op deze pinguïns van My Favorite Things. Je wordt er toch gewoon vrolijk van?

Met wat ‘heuvel’ mallen heb ik het doosje opgeleukt zodat het het lijkt of de pinguïns in de sneeuwheuvels staan. Bij deze stempelset zitten ook van die leuke accessoires zoals kerstballen, kleine sterretjes en de zuurstok.

Ook het papier is van MFT is gewoon té leuk!! Voor de zijflappen heb ik sneeuwsterren gestanst. Op de kerstballen en zuurstokken heb ik wat ‘Glossy Accents’ van Ranger gedaan waardoor het wat boller wordt en gaat glanzen. Het cardstock is ‘Whisper White A4′ van Stampin’ Up! waar ik ook de pinguïns op heb gestempeld met Memento en vervolgens heb ingekleurd.

Alles is ingekleurd met Copic Sketch Markers. Voor het stammetje van de kerstboom heb ik de kleuren E31 en E35 gebruikt. Je ziet het stammetje niet op de foto dus ik vermeld het maar even erbij šŸ˜‰  Helaas mis ik nog wat grijstinten dus het was even behelpen om het zwart zo te krijgen dat het niet té zwart werd maar ik ben tevreden šŸ˜‰

Leuk he? En wat helemaal leuk is…het past in een envelop! Toch een feestje in je brievenbus?

Tot de volgende keer!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: