Follow my blog with Bloglovin

Elk einde heeft een nieuw begin…


Na 4,5 jaar stop ik als demonstrator bij  Stampin’ Up! wat ik met veel plezier heb gedaan. Sandra en ik zien zoveel andere leuke producten waar we nu ook mee aan de slag willen en die we dan kunnen combineren. We gaan zeker niet helemaal afscheid nemen van Stampin’ Up! want het is een geweldig merk met prachtige kwalitatief hoge producten waar we gewoon niet van zonder kunnen.

Zoals je vast wel weet kun je de producten van Stampin’ Up! niet in de winkel kopen maar bestel je via een demonstratrice. In de balk hiernaast, of als je kijkt via je mobiel of tablet, dan scroll je naar beneden en daar vind je het logo van Stampin’ Up! en een link om in jouw buurt een demonstratrice te vinden. Wij shoppen natuurlijk bij Carine Kuin van www.hobbymaatjes.nl, een topper! Waar je ook woont, ze verzorgt jouw bestelling door het hele land.

Iedereen heel erg bedankt voor de leuke Stampin’ Up! jaren en kom gewoon regelmatig gezellig hier lezen want we gaan gewoon door met het maken van kaartjes en kleine cadeautjes maar ook zal je soms het resultaat van andere hobby’s zien of misschien wel lekkere recepten die wij hebben uitgeprobeerd. Mocht je niks willen missen? In de balk hiernaast staat een widget om je in te schrijven, je ontvangt dan voortaan een e-mail zodra we een nieuw bericht hebben geplaatst.

Groet,
Hans

Deel:

2 Reacties

  1. 15/09/2018 / 09:58

    Ik geniet altijd van jullie prachtige creaties en dat zal met andere merken zeker niet anders zijn. Ik blijf jullie volgen en verheug me op alles wat er op het blog te zien zal zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: