Follow my blog with Bloglovin

Envelop voor Cadeaubon

envelop voor cadeaubon

Soms maken we een mooie envelop bij onze cadeaubon. Voor deze bon hebben we een envelop versierd in de kleuren: Smoky Slate, Pool Party en Calypso Coral. De envelop is gemaakt met de Stampin’ Up! ‘Envelope Punch Board’, zo maak je altijd een bijpassende envelop bij je kaart.

We hebben gebruik gemaakt van het super schattige ‘A Little Foxy DSP’ papierblokje. Daar staan zulke lieve patroontjes in. De cirkels zijn gemaakt met de ‘Layering Circles Framelits’ en de cirkels met het stikrandje zijn gemaakt met de ‘Stitched Shapes Framelits’, deze ‘Stitched Shaped Framelits’ stansen staan nog niet in de catalogus van 2016/2017 maar zijn wel te koop. Voor meer informatie kun je onder dit bericht op de link klikken. Wij helpen je graag bij je bestelling.

Een van de cirkels is gestanst uit ‘Glimmer Paper’ Silver. Onder de cirkels zie je een heel fijn zilverdraadje ‘Metallic Thread’ en dat geeft samen toch een beetje een feestelijk effect met de glitters en glimmers! De hartjes zijn geponst met de ‘Owl Builder Punch’ en het labeltje is gemaakt met de stempel uit de set ‘Thoughtful Banners’ en geponst met de bijpassende ‘Duet Banner’ pons. De tekst ‘Veel Liefs’ komt uit de Retired NL Stempelset ‘Er is er één jarig, hoera, hoera!’.

DIY Giftcard Envelope

De achterkant van de envelop hebben we nog even versierd met teksten uit de NL Stempelset ‘K.J.E.G’ (Koop Je Eigen Geschenk) De envelop sluit met kleine magneetjes. Super vrolijk geworden zo toch?

K.J.E.G Nederlandse Stempelset

Alle materialen zijn natuurlijk van Stampin’ Up! šŸ˜‰
Hieronder vind je nog een lijstje met de producten die we hebben gebruikt. Door op de link te klikken vind je meer informatie.

Producten Lijst

Wil je ook een cadeaubon voor het kopen van Stampin’ Up! producten? Dat kan! Leuk als verrassing voor jezelf, een verjaardag of gewoon zomaar. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer >> Klik hier

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: