Follow my blog with Bloglovin

Fancy

Dressed to Impress - Stampin' Up!

Hé wat leuk dat je weer komt lezen! Het is eventjes geleden dat ik iets plaatste hier maar ik heb natuurlijk niet stilgezeten 😉 Deze kaart maakte ik met de ‘Dressed To Impress Bundle’ (pag. 55 mini cat.) van Stampin’ Up! Lekker Fancy! De achtergrond heb ik met de embossing folder ‘Tufted 3D’ gemaakt. Op de achtergrond heb ik een strookje ‘Lovely Lipstick’ cardstock, een strook ‘Grapefruit Grove & Lovely Lipstick Foil Sheets’ (retired) en een strookje ‘Beste Dressed’ designpapier geplakt. Alle delen zoals het parfumflesje e.d. zijn ingekleurd met alcoholmarkers. Het sjieke lint is het ‘Petal Pink 1/4″ Metallic-Edge Ribbon’ (pag. 15 mini cat.).

Een hele fijne dag en pas goed op elkaar! x

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: