Follow my blog with Bloglovin

Flat Fold Card met Bird Ballad DSP

Bird Ballad DSP - Flat Fold Card - Stampin' Up!Weet je het nog? Eerder maakte ik ook een ‘Flat Fun Card’ met de ‘Good Morning Magnolia’ stempelset >> klik hier << en omdat ik het zo’n grappig modelletje vond heb ik hem nogmaals gemaakt voor een jarige! Deze jarige is gek op vogeltjes, dus beter dan het Designpapier ‘Bird Ballad’ van Stampin’ Up! met al die leuke vogeltjes kun je dan niet gebruiken natuurlijk! 🙂

Bij deze kaart hoefde ik alleen maar de vogeltjes, veertjes en bloemetjes uit het mooie designpapier te knippen. Er kwam geen inkt aan te pas behalve dan ‘Memento Tuxedo Black’ voor de teksten 😉 Ik gebruikte de ‘Stitched Labels’ onder andere voor de tekst. De kleuren A4 cardstock die ik heb gebruikt zijn: Balmy Blue, Petal Pink en Whisper White. De teksten komen uit verschillende Nederlandse Stempelsets van Stampin’ Up!

Super leuk toch? En plat gevouwen kan de kaart gewoon in een envelop!

Wist je trouwens dat ze bij Stampin’ Up! nu een actie hebben? Vier pakken designpapier halen is drie betalen! Je begrijpt natuurlijk wel wat ik straks ga doen 😉 😀

Een hele fijne dag!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: