Follow my blog with Bloglovin

For The Love of Felt

For the love of felt - Project Kit - Stampin' Up!
Afgelopen maandag maakten ik samen met de ‘Plezier met Papier Groep’ deze leuke kaartjes uit de ‘For the Love of Felt – Project Kit’ (pag.201) van Stampin’ Up! Het is zo leuk om dit samen te maken, helemaal als je één kit teveel vindt voor jezelf kun je zo het prima oplossen en het is nog gezelliger ook! 😉

Ga je nog op vakantie is het natuurlijk hartstikke handig om zo’n kit mee te nemen! 😉 Deze kaarten hebben we in de kleuren van de kit gehouden omdat het zo lekker zomers eruit ziet maar je kunt natuurlijk ook zelf kiezen voor andere kleuren om mee te stempelen. Bij deze kit zitten ook bijpassende enveloppen dus het enige wat je nodig hebt  zijn de stempels ‘For the Love of Felt’, inkpads en basis gereedschap.

En oja, je houdt er ook nog een leuk doosje aan over! Misschien om de kaarten in te bewaren of om cadeau te doen, altijd handig. 😉

Dit was het weer voor deze keer, ik ben aardig bij met alle berichtjes, tot de volgende keer! 🙂

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: