Follow my blog with Bloglovin

Gouwe Ouwe #2

Holiday Home - Stampin' Up!

Vandaag laat ik je een kaartje zien die we met de groep hebben gemaakt. Helaas staat mijn kaart niet recht op de foto maar dat mag de pret niet drukken 😉 Voor deze kaart gebruikte ik een ‘Gouwe Ouwe’ stempelset van Stampin’ Up! ‘Holiday Home’ samen met de bijpassende stansen waar ik helaas de naam niet meer van weet. We stempelden in de kleuren Mint Macaron – Smoky Slate – Pretty Peacock – Real Red en Garden Green. Het middelste huisje hebben we met Stampin’ Dimensionals verhoogd opgeplakt. Zo hadden we een mooi, modern en eenvoudig kaartje snel gemaakt.

Ik moet eigenlijk vaker stempelsets pakken die ik in de kast heb liggen. Het is zo leuk om ze nog te gebruiken dus waarom niet? Dat wordt mijn nieuwe voornemen 😉

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: