Follow my blog with Bloglovin

Gouwe Ouwe #2

Holiday Home - Stampin' Up!

Vandaag laat ik je een kaartje zien die we met de groep hebben gemaakt. Helaas staat mijn kaart niet recht op de foto maar dat mag de pret niet drukken 😉 Voor deze kaart gebruikte ik een ‘Gouwe Ouwe’ stempelset van Stampin’ Up! ‘Holiday Home’ samen met de bijpassende stansen waar ik helaas de naam niet meer van weet. We stempelden in de kleuren Mint Macaron – Smoky Slate – Pretty Peacock – Real Red en Garden Green. Het middelste huisje hebben we met Stampin’ Dimensionals verhoogd opgeplakt. Zo hadden we een mooi, modern en eenvoudig kaartje snel gemaakt.

Ik moet eigenlijk vaker stempelsets pakken die ik in de kast heb liggen. Het is zo leuk om ze nog te gebruiken dus waarom niet? Dat wordt mijn nieuwe voornemen 😉

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: