Follow my blog with Bloglovin

Het is al een beetje kerst

Kerstster-PapierWat is ie leuk he? Ik ben al helemaal in kerstsfeer aan het komen door al het leuks wat ik aan het maken ben! 🙂 Deze kerstster kun je natuurlijk overal ophangen, in de boom, een tak, voor het raam of wat je maar leuk lijkt.

Op Pinterest zag ik deze kerstster voorbij komen en dat leek me nou leuk om te maken en te delen met de ‘Plezier met Papier groep’. We zijn namelijk al vanaf september bezig met de kerstkaarten en zo’n kerst ornament tussendoor is natuurlijk ook super leuk én gezellig om samen te maken!. Wil je hem ook maken? Scroll dan even naar beneden, je vindt daar het filmpje.

Deze ster is gemaakt uit Cherry Cobbler Cardstock (SU) en met wit embossingpoeder, Versamark en de heattool heb ik alle delen ge-embossed. De witte delen zijn gestempeld in de kleur Cherry Cobbler (SU).

De kerststerren maakte ik met die mooie ‘Christmas Gleaming Stamp Set’ en de bijpassende ‘Gleaming Ornaments Ponsen’ waar ik eerder ook deze kaarten mee maakte >> klik hier. De sneeuwvlok is gestanst met de Big Shot en de stansen ‘Seasonal Layers’ (SU cat. pag. 195) uit ‘Glimmer Paper – Sparkle’ (SU cat. pag. 169). Alles wederom van Stampin’ Up! 😉

De volgende ster maakte ik in de kleur Pool Party en Whisper White, voor een soort sneeuwster idee maar je kunt hem natuurlijk in elke kleur maken die je mooi vindt! 🙂

Christmas Gleaming Christmas Star

Hier is mijn andere variant met het prachtige ‘Brightly Gleaming Specialty DSP’. Geen traditionele kerstkleuren maar wel écht kerst door de koperkleurige accenten!

Het is zo leuk om te maken en ook leuk om weg te geven met kerst! 🙂

Wil je ook deze kerstster maken? Celine heeft er een You Tube filmpje van gemaakt. Het filmpje is in het Frans maar mocht je dat niet kunnen verstaan of gaat het te snel? De handelingen die Celine doet zijn duidelijk en heel makkelijk te volgen.

En? Ga je deze leuke kerstster ook maken?

Heel veel plezier!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: