Follow my blog with Bloglovin

Het is kerst!

Stampin' Up! Christmas Gleaming

Nee, het WAS kerst!! Voor heel eventjes op een maandag waren we even bezig met de mooiste tijd van het jaar. Heerlijk een kerstmuziekje erbij en kaarsjes aan. LOL Ik hou er zo van! 😛 Lekker even geen Corona nieuws want we waren namelijk weer begonnen met onze ‘Plezier met Papier’ kaartengroep, telkens groepjes van 2 personen. Ondanks dat het minder leuk is dan met zijn allen was het goed te doen en evengoed heel gezellig!

We maakten deze kaart en nog een andere kaart maar die laat ik later zien. We gebruikten het prachtige ‘Brightly Gleaming Designpapier’ van Stampin’ Up! in combinatie met de ‘Stitched Stars Dies’. Op een filmpje van Jaimie had ik gezien hoe je zo’n 3d ster maakt en van haar heb ik het idee voor deze kaart gekregen met een klein beetje van mezelf erbij 😉

Na deze maandag hebben we nog één maandag kunnen knutselen samen. De resultaten daarvan laat ik jullie de komende week zien. Helaas is het nu zo ernstig met het virus dat ik het even niet aandurf om samen te knutselen, ook omdat mijn man een vitaal beroep heeft, dus alles gaat weer op een heel laag pitje. De komende tijd maak ik pakketjes voor de ‘Plezier met papier’ groep en maken we het weer via WhatsApp. Het is even niet anders.

Een fijne dag en wees lief voor elkaar! 🙂

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: