Follow my blog with Bloglovin

Het regent zonnenstralen

Under My Umbrella - Stampin' Up!

Of eigenlijk regent het bloemetjes! ­čÖé Leuk dat je weer komt lezen! Na oud en nieuw heb ik niks meer geplaatst want het nieuwe jaar begon niet zo heel goed en ondanks dat ik lekker ben blijven knutselen schoot het bloggen erbij in. Maar ik ben er weer! ­čÖé

Deze kaart heb ik afgekeken van Marelle en maakte ik met de stempelset ‘Under my umbrella’ met een bijpassende pons. Deze stempelset van Stampin’ Up! (pag. 20) vond ik al langer leuk dus eindelijk ging ik overstag. Whoop whoop! Ze hebben nog een stempelset met een parapluutje, ‘Pretty Parasol’ (pag. 44), ook te gebruiken met de pons, maar die staat nog op mijn verlanglijstje. ­čśë Ook gebruikte ik die mooie gloednieuwe ‘Painted Texture 3D embossingfolder’ uit de lente/zomer mini catalogus (pag. 33). De afbeeldingen zijn gestempelt met Memento stempelinkt en simpel ingekleurd met Copic markers.

Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren en beloof dat ik weer vaker iets laat zien hier. Tot de volgende keer!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorie├źn: