Follow my blog with Bloglovin

Holly Jolly Christmas

Holly Jolly Christmas _Night Before Christmas - Stampin' Up! 2019

Een tijdje terug maakten we met de ‘Plezier met papier’ groep deze kaart. De kerstman uit de ‘Holly Jolly Christmas’ stempelset van Stampin’ Up! is toch gewoon té leuk?! Het doet me denken aan de Coca cola reclame 😀 Zo’n lekkere gezellige dikke kerstman moet gewoon op een kerstkaart en met de ‘Jolly Season Dies’ is deze gezellige dikkerd, na het inkleuren, zo uitgestanst.

Een fijne dag!

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: