Follow my blog with Bloglovin

Honey Bee

Honey Bee Bundle & Golden Honey Spec. DSP - Stampin' Up!

Bzzzzz! Je hebt die leuke ‘Honey Bee Bundle’ op pagina 30 van de Mini Catalogus vast al ontdekt! Wat zijn ze leuk he? Ik zag ze en was verliefd! 😛 Zoals jullie waarschijnlijk weten ben ik gek van schudkaarten en deze set leent zich super goed voor het maken van een schudkaart. Ik heb voor deze kaart alleen de tekst en de binnenkant gestempeld met Memento- en Crushed Curry inkt, de bijtjes ingekleurd en de rest is gestanst uit het prachtige ‘Golden Honey Specialty DSP’ papier (SAB), hoe makkelijk wil je het hebben?! 🙂 Ik gebruikte de ‘Stitched Rectangle Dies’ voor de oplegkaart en voor het label met tekst gebruikte ik de ‘Stitched So Sweetly Dies’ (pag.20 mini cat.).

Inside Card Honey Bee Bundle

De binnenkant van de kaart is natuurlijk ook versierd, dat staat zo gezellig!

Honey Bee Bundle - Stampin' Up!

De inspiratie voor deze kaart komt van Sandy en zag ik op Pinterest voorbij komen. Wederom is deze kaart gemaakt met de ‘Honey Bee Bundle’ van Stampin’ Up!. Ook hier heb ik de bijtjes ingekleurd om het wat meer kleur te geven. De honingraad zit ook als stans in de bundle en heb ik twee keer uit Crushed Curry gestanst. Eén deel heb ik gebruikt om te sponsen voor de achtergrond. De bijenkorf heb ik gestempeld, uitgestanst en verhoogd opgeplakt met Stampin’ Dimensionals.

Honey Bee - Stampin' Up!

Deze kaart heb ik ge-cased uit de SAB folder. De honingraad is gestanst uit cardstock ‘Pool Party’ en de delen uit de honingraad zijn geplakt op het papier. Het papier is zo prachtig met al die gouden accenten en de gouden ‘Metallic Pearls’ (ac pag.176) passen er dus perfect bij! Op Whisper White Cardstock heb ik de bijtjes gestempeld met ‘Memento’ inkt en het ook weer gestanst met de mooie ‘Stitched So Sweetly Dies’. De tekst ‘van harte’ komt uit de stempelset ‘Tijdloze Tulpen’ van Stampin’ Up!.

Ik word toch zo happy van al het moois! Té leuk weer allemaal!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: