Follow my blog with Bloglovin

In laagjes

Boeket Vol Goede Wensen

Eindelijk zijn we er weer met een nieuw blogbericht. Ken je dat? Elke keer ligt alles klaar om eraan te beginnen maar is er wel altijd weer iets wat eerst moet of nodig is. Toch willen we jullie deze kaart graag laten zien want hij is lekker zomers en gemaakt met de nieuwe Nederlandse stempelset ‘Boeket Vol Goede Wensen’. Eén van de mooiste nieuwe Nederlandse stempelsets van Stampin’ Up! en zo handig met de stansen erbij! Niks geen geknip maar stempelen en door de Big Shot stansmachine halen en klaar!.

Deze kaart maakte we voor onze maandelijkse uitdaging van ons team. De opdracht was ‘Een kaart gemaakt met een embossing mal en kleuren uit de ‘Subtles’ collectie. De kaart is opgebouwd in verschillende lagen Calypso Coral cardstock en Whisper White cardstock. De bovenste kaart is gedeeltelijk met de embossing mal ‘Hexagons’ gestanst. De bloemetjes uit de Nederlandse Stempelset ‘Een boeket vol goede wensen’ hebben we gestempeld met de stempelkussens ‘Calyso Coral’, ‘Pool Party’, ‘Pear Pizzaz’ en ‘So Saffron’. We hebben enkele bloemetjes apart gestempeld op Whisper White Cardstock en deze met die handige stansen door de Big Shot gehaald en verhoogd opgeplakt met ‘Stampin’ Dimensionals’ en ‘Mini Stampin’ Dimensionals’. Hier en daar hebben we als finishing touch wat ‘Glitter Enamel Dots’ geplakt. We houden wel van een subtiel glimmertje šŸ˜‰

We hopen dat we je weer inspiratie hebben kunnen geven. Wil je weten wat er precies is gebruikt voor deze kaart dan kun je hieronder dat bekijken. Door op de afbeelding te klikken vind je meer informatie. Heb je vragen? Laat het ons gerust weten >> CONTACT.

Producten Lijst

Dit was het weer voor deze keer maar we beloven nu wat eerder terug te komen met een nieuw bericht! šŸ˜‰
Geniet van het weekend!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: