Follow my blog with Bloglovin

Kaart met een vakje

Giftcard - Painted Poppies Bundle _Stampin' Up!

Hoi, wat leuk dat je weer komt lezen! Ik zou nog de kaarten laten zien die we afgelopen maandag met de ‘Plezier met Papiergroep’ maakten. Dit is alvast één kaart, een kaart met een vakje! 😉

Deze kaart is gemaakt naar aanleiding van een model dat ik tegenkwam op Pinterest. Ik gebruikte de ‘Painted Poppies Bundle’ (mini cat. pag. 25) en het mooie ‘Peaceful Poppies Designer Series Paper’. Voor het gemak heb ik ervoor gekozen om niet veel te gaan kleuren maar gewoon te stempelen met Memento inkt op gekleurd kaartkarton; Poppy Parade, Old Olive en Whisper White. Als versiering heb ik gekozen voor een combinatie van ‘Peaceful Poppies Sequins’ (mini cat. pag. 25) en ‘Rhinestone Basic Jewels’ (ac pag. 178). Het prachtige zwarte lint met glitter is de ‘Glittered Organdy Ribbon’ (ac pag. 175).

Painted Poppies Bundle - Stampin' Up!

Als de kaart geopend wordt is dit de binnenkant. Aan de linkerkant zit een vakje met een label. Het label is gemaakt met een stans uit de ‘Bonanza Dies’ (mini cat. pag. 34) van Stampin’ Up! Je kunt er behalve een label ook een cadeau kaart instoppen of geld, dat is toch leuk geven!

Hier zie je nog even de kaart met het label uit het vakje. Zoals je ziet heb ik de bloemetjes niet helemaal ingekleurd, dat vond ik leuk passen bij het papier en het kleuren was zo klaar 😉

Hier zijn nog even de maten die ik heb gebruikt voor dit model kaart. Helaas weet ik niet meer van wie het model komt anders had ik dat hier kunnen linken. De maten zijn in inches, deze keer heb ik ze niet omgezet naar centimeters.

MATEN IN INCHES en BENODIGDHEDEN:

Basiskaart
Basis Cardstock Poppy Parade 5-1/2″ x 11″ scoren op 4-1/4″en 8-1/2″. Verwijder het deel linksboven 6-3/4″ x 2-3/4″.

Lagen Voorkant 
Whisper White 4″x 2-1/2″
Poppy Parade Cardstock 3-3/4″x 2-1/4″
Designpapier 3-1/2″x 2″

Vakje Binnenkant
Designpapier 2-1/4″x 2-1/2″
Pons 1″

Binnenkant rechts
Designpapier 4″x 5-1/4″
Whisper White Cardstock 3-3/4″x 5″

Stukje Whisper White om te stempelen voor het label bijvoorbeeld.

Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren. Heel veel succes met het maken van de kaart en mocht je er niet uitkomen of heb je vragen, laat het me gerust weten.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: