Follow my blog with Bloglovin

Kaart met een verrassing

Boeket Vol Goede Wensen

Sorry maar ik ben helemaal verliefd op de nieuwe In Colors! Dus ook bij deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de nieuwe In Colors 2017-2019. Prachtige kleuren die ook nog eens goed bij elkaar passen, love it! We hebben deze ‘Kaart met verrassing’ gebruikt voor de workshop van 12 juni en gewerkt met de nieuwe Nederlandse Stempelset ‘Boeket Vol Goede Wensen’. Ook weer zo’n super mooie stempelset van Stampin’ Up!

Alle bloemetjes zijn gestempeld  en met de bijpassende stansen hebben we nog een paar bloemetjes en een lief klein labeltje uitgestanst. Doe je de kaart open dan…..Tadaa!

Kaart met een verrassing

Toch super leuk om te ontvangen? Je kunt er een klein plat cadeautje in kwijt maar ook geld of een cadeaukaart. Ook het papier van het tasje is eerst gestempeld voordat het tasje in elkaar werd gezet.

Boeket vol goede wensen

De kaart zelf is door ons bedacht maar het idee van het tasje zagen we op een filmpje op You Tube. Wil je het ook maken? Het filmpje vind je HIER.

Het was super leuk om te maken en heerlijk om te stempelen met al die mooie kleuren en die nieuwe stempelset met stansen! Hieronder vind je nog even de materialen die we hebben gebruikt.

Producten Lijst


Leuk dat je weer bent komen lezen en tot de volgende keer!

Deel:

2 Reacties

 1. Sanne Bark
  01/07/2017 / 15:41

  Hallo Hans en Sandra,

  Wat een mooi en lief kaartje, met net dat extraatje aan de binnenkant.
  Zo wordt een kaartje een klein cadeautje!
  En de inktkleuren zijn inderdaad prachtig bij elkaar!!

  Crea groetjes,

  Sanne Bark

  • Stempeltijd
   01/07/2017 / 19:02

   Hallo Sanne,
   Wat leuk om hier wat van je te lezen! šŸ™‚ Dank je wel voor je complimentjes! Ja leuk he? Zo heb je altijd wel een cadeautje bij de hand voor een onverwachtse verjaardag bijvoorbeeld šŸ˜‰
   Groetjes,
   Hans en Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: