Follow my blog with Bloglovin

Kipkerrie in bladerdeegbakje

[foto volgt]

Voor 4 personen

Benodigdheden:
1 pakje Bladerdeeg
1 groot pakje Boursin
3 stuks Kipfilet
1 grote stronk Broccoli
1 doosje Champignons
1 grote Paprika
1 grote Ui
2 teentjes Knoflook
Basilicum
Oregano

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220ºC.
Maak de Broccoli schoon en kook deze kort.
Snijd de Kipfilet in stukjes en bak deze met de kruiden gaar.
Snijd de groente in kleine stukjes en bak deze samen met de knoflook.
Laat alles uitlekken in een vergiet.
Vet de ovenschaal in met wat boter.
Leg de bladerdeeg in de ovenschaal zo dat het ook over de rand uitsteekt.
Leg de groente, broccoli en kipfilet op het bladerdeeg en kruimel daarover de Boursin.
Vouw het bladerdeeg dicht en laat het in de oven zo’n ±30 miuten gaar worden tot het bladerdeeg bruin is geworden.

Eet smakelijk! ☺

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: