Follow my blog with Bloglovin

Knoeien met inkt

Bird Ballad Laser Cut Cards and Thin - Distress Oxides BackgroundVorige week donderdag heb ik heerlijk met Ria geknoeid met de Distress Oxides inkten. Ik was zo benieuwd wat de meerwaarde van deze inktkussens zijn en ik kan je vertellen, het is een feest! 🙂

We hebben het uitgeprobeerd op zowel Glossy Cardstock (Stampin’ Up!) als op 300 gram Claire Fontaine papier. Het werkt op allebei perfect! Met de Glossy Cardstock krijg je een prachtige glans en de kleuren komen meer omhoog, helemaal als je daarna er overheen gaat met Micro Glaze. Het is zo leuk om te doen!

Deze kaart maakte ik voor een jarige. De achtergrond is gemaakt met Distress Oxides Inkpads op 300 gr. Claire Fontaine en daarover heb ik eerst Shimmer Paint ‘Frost White’ gesprayed van Stampin’ Up! en daarna voorzien van een laagje Micro Glaze van Ranger. Daarop heb ik een kaart uit de ‘Bird Ballad Laser Cut Card & Thin’ gesneden in het juiste formaat en op de achtergrond geplakt. Dit alles heb ik gemat op ‘Night of Navy Cardstock’ en daarna dit op een dubbele kaart geplakt die ik heb gemaakt met ‘Whisper White Thick Cardstock’. De ‘Bird Ballad Laser Cut Card & Thin’ is een prachtig blikje met kaarten én enveloppen en vind je op pagina 90 in het grote speelgoedboek van Stampin’ Up! 😉 😀

Bird Ballad Laser Cut and Cards - Stampin' Up!Even voor Ria, ik weet dat je dit leest hahaha! Ik heb er ondertussen 10 inkpads bij 😀 😛 Het was super leuk en ik vond het erg gezellig om samen te experimenteren! Dank je wel! 🙂

Deze kaarten heb ik ook nog gemaakt…..

Laser Cut Background and Distress Oxides

Het is jammer dat je het glanzende niet goed ziet op de foto’s maar geloof me, in het echt zijn ze nog mooier al zeg ik het zelf! LOL

Ik ben helemaal blij met de resultaten, echt zo leuk! Vind je het niet super?

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: