Follow my blog with Bloglovin

Laat het voorjaar maar komen!

Tijdloze Tulpen/Timeless Tulips - Stampin' Up!

Gelukkig nieuwjaar! Heb je leuke feestdagen gehad? Wij hebben het rustig maar heel gezellig gehad. De kerstboom is weer opgeruimd en nu het zo grauw is buiten is het tijd voor vrolijkheid met de ‘Tijdloze Tulpen’ van Stampin’ Up! Je vindt deze tulpen met bijpassende pons in de nieuwe Mini Catalogus. Ik ben er al mee aan de slag gegaan en zeg nou zelf, daar word je toch vrolijk van?! 🙂

Timeless Tulips Bundle - Stampin' Up!

Bij deze kaart maakte ik gebruik van een ‘retired’ embossingmal met stipjes en de nieuwe ‘Stitched So Sweetly Dies’ (pag. 20) en het nieuwe lint ‘Whisper White 1/3″ Seam Binding Ribbon (pag.25), té leuk weer!

Tijdloze Tulpen - Stampin' Up!

De ‘Tijdloze Tulpen Bundle’ (153796) vind je op pagina 43 in de mini catalogus. De kleuren die ik heb gebruikt om te stempelen zijn Melon Mambo en Granny Apple Green.

Ik hoop dat ik je inspiratie heb kunnen geven. Laat het voorjaar maar beginnen! 🙂

Deel:

2 Reacties

 1. Margreet
  23/01/2020 / 13:25

  Wat leuk Sandra, ik heb het set gekocht en probeer ik er leuke kaarten mee te maken, ik kwam je toevallig tegen op Pinterestvan . van Jannig zie ik de mooie kaarten die jullie maken en doe ik dan weer eens ideetjes op alles goed bij jullie?
  Groetjes Margreet

  • Sandra
   Auteur
   29/01/2020 / 15:03

   Hoi Margreet,
   Wat leuk om wat van je te lezen! 🙂 Het is een mooie set he? Daar ga je vast mooie kaarten mee maken. Leuk dat we elkaar zo kunnen inspireren! 🙂 Hier gaat alles zijn gangetje, ik hoop bij jullie ook?

   Groetjes, Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: