Follow my blog with Bloglovin

Lantaarntje


Kijk nou hoe leuk!! Ik zag een lief lantaarntje voorbij komen bij Hélène den Breejen en vond hem zo leuk dat ik zelf aan de slag ben gegaan. Ook hiervoor hebben we weer het super leuke papier van Stampin’ Up! gebruikt ‘Santa’s Workshop’. Het lantaarntje is gemaakt met een patroon van Dutch Doobadoo. Het ‘Vellum’ hebben we aan de binnenkant geplakt als raampjes. De takjes bovenop hebben we gestanst met de ‘Pretty Pines Thinlits Dies’ uit het cardstock pakket ‘All Is Bright’. Bovenaan zit een kransje van ‘Boxwood Wreaths’ vastgemaakt en natuurlijk een lintje in de kleur ‘Poppy Parade’ net als het lantaarntje zelf. In de binnenkant zit een klein waxinelichtje op batterij die je van onder af aan kunt zetten. GEZELLIG! 🙂

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen en tot ons volgende berichtje.

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

5 Reacties

 1. Amy Lauterbach
  17/10/2018 / 22:25

  Any change I could get this translated in English?

  • Hans & Sandra
   18/10/2018 / 09:07

   Amy, there’s a Google translate widget at the sidebar of this blog. On tablet or mobile phone you have to scroll down to see the sidebar widgets.

   • Amy Lauterbach
    18/10/2018 / 18:18

    Do you have measurements as well?

    • Hans & Sandra
     18/10/2018 / 22:03

     No sorry, it’s a Dutch Doobadoo template. You can click the hyperlink for information.
     Regards, Sandra

  • Amy Lauterbach
   18/10/2018 / 18:16

   Thank you – Guten tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: