Follow my blog with Bloglovin

Lekker! Chocolademelk!

Holly Jolly Christmas Draaikaart

Hé wat leuk dat je weer komt lezen! Dit is een speciale kerstkaart met een verrassing! Het idee met de zakjes ‘hot chocolate drink’ en de leuke houten lepel zag ik bij Dawn. Natuurlijk moest ik voor mijn idee de maten aanpassen e.d. maar de inspiratie was er! Ik heb er een draaikaart van gemaakt en samen met die leuke kerstman uit de stempelset ‘Holly Jolly Christmas’ van Stampin’ Up! is deze leuke kaart/verpakking ontstaan.

Holly Jolly Christmas - Reveal Wheel Lawn Fawn - Hot Chocolate gift

Een soortgelijke draaikaart maakte ik vorig jaar al eens >> klik hier! Het is zo leuk om te maken en met weer een andere achtergrond en stempels heb je weer een compleet andere kaart!

De omslag voor de zakjes
A4 cardstock snijden op 26,7 x 14 cm en rillen op: 10,6 en 21,2. Je plakt op het korte gedeelte, na het omvouwen van de rillijnen, een lang stuk dubbelzijdig tape en vouwt het dicht met het zakje er in. Daarna haal je het zakje er weer uit en pons je met een gaatjestang of je Crop-a-dile een gaatje in het midden door allebei de lagen cardstock, dit is voor het lint. Nu haal je het lint door beiden delen en in het midden duw je het lint naar beneden samen met het zakje tot het diep genoeg zit. Je kunt er nu een strik in maken aan de bovenkant.

De houten lepel
Deze heb ik besteld bij bol.com en daar met Stazon inkt op gestempeld zodat het watervast is. De stempel die ik heb gebruikt voor de lepel komt uit de retired stempelset ‘Binnen is het Warm’ van Stampin’ Up!

De achtergrond
Deze heb ik met Distress Oxyde inkt gesponst – Faded Jeans en Tumbled Glass. Daarover heb ik een stencil met sterren gebruikt waar ik ‘Embossing Paste’ pag.181-AC, overheen heb gesmeerd en heb laten drogen. Je ziet het niet goed op de foto misschien maar er zitten glittertjes in, het geeft zo’n leuk effect! Onderaan op de achtergrond is een stukje ‘Glimmer Paper – Sparkle’ pag.169-AC geplakt.

Thanks a Latte - Reveal Wheel_Lawn Fawn

Ik begon voor deze kaart met de leuke ‘Thanks a Latte’ stempelset van Lawn Fawn. Deze set had ik vorig jaar al gekocht maar nog niks mee gedaan en juist ook deze set is heel erg geschikt voor zulke kaarten. Je kunt trouwens ook zo’n soort kaart maken voor een zieke met een zakje soep erin bijvoorbeeld! Toch super leuk?!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: