Follow my blog with Bloglovin

Mooi rood is niet lelijk

Poppy Moments Dies & Painted Label Dies - Stampin' Up!

Een tijdje geleden maakte ik ook nog deze kaart met de mooie ‘Poppy Moments Dies’ (mini cat. pag.27) en de ‘Painted Label Dies’ (mini cat. pag. 26). Ik kan geen genoeg krijgen van deze mooie stansen en samen met de bijtjes zijn ze zeker mijn favoriet in de nieuwe Mini Catalogus van Stampin’ Up! De tekst heb ik gestempeld met Memento Inkt en komt uit de nieuwe Nederlandse stempelset ‘Speciaal voor jou’ (152769) en mocht ik gratis kiezen uit de Sale-a-Bration folder bij een bestelling van 60 euro. Altijd leuk! šŸ™‚

De volgende keer laat ik je kaarten zien die we afgelopen maandag maakten met de groep. Ook weer klaprozen maar nu anders šŸ˜‰

Een fijne dag en tot mijn volgende berichtje! šŸ™‚

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van Ć©Ć©n kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: