Follow my blog with Bloglovin

Mooi rood is niet lelijk

Poppy Moments Dies & Painted Label Dies - Stampin' Up!

Een tijdje geleden maakte ik ook nog deze kaart met de mooie ‘Poppy Moments Dies’ (mini cat. pag.27) en de ‘Painted Label Dies’ (mini cat. pag. 26). Ik kan geen genoeg krijgen van deze mooie stansen en samen met de bijtjes zijn ze zeker mijn favoriet in de nieuwe Mini Catalogus van Stampin’ Up! De tekst heb ik gestempeld met Memento Inkt en komt uit de nieuwe Nederlandse stempelset ‘Speciaal voor jou’ (152769) en mocht ik gratis kiezen uit de Sale-a-Bration folder bij een bestelling van 60 euro. Altijd leuk! šŸ™‚

De volgende keer laat ik je kaarten zien die we afgelopen maandag maakten met de groep. Ook weer klaprozen maar nu anders šŸ˜‰

Een fijne dag en tot mijn volgende berichtje! šŸ™‚

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: