Follow my blog with Bloglovin

Mooi winters

Poinsettia Petals Bundle - Stampin' Up!

Ja hoor, ik heb de smaak te pakken! Ik ben weer aan de slag gegaan met de mooie ‘Poinsettia Place Suite Collection’ van Stampin’ Up! Deze keer heb ik er een winterse uitstraling aan gegeven.

De bladeren van de kerstster heb ik bewerkt met ‘Shimmer Paint – Frost White’. De mooie achtergrond komt uit het ‘Feels Like Frost Specialty DSP’. Het lint is het prachtige, een beetje doorzichtige ‘Snowflake Splendor’ lint. Op het strookje ‘Vellum’ heb ik met Versamark, ‘Stampin’ Emboss Powder – Silver’ en de Heattool de tekst gemaakt. Verder gebruikte ik ‘Silver Foil Sheet’ voor de takjes, ‘Whisper White Cardstock’ voor het hulst waarvan ik de randen heb gesponst met een ‘Sponge Dauber’ en ‘Balmy Blue’ inkt. Allemaal Stampin’ Up! NEE geen Leen Bakker 😀 😀 😀

De binnenkant van de kaart heb ik bestempeld met een grote bloem stempel uit de stempelset ‘Poinsettia Petals’ en tekst uit de stempelset ‘Cadeauseizoen’ (154910).

De volgende keer laat ik mijn kerstkaart zien die ik maakte voor de groep. Ik weet het, ik ben een beetje vroeg maar ik zat er zo lekker in dat ik gewoon ben doorgegaan met knutselen! 😀 Ben jij ook al met de kerstkaarten bezig?

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: