Follow my blog with Bloglovin

Nog meer bling!

Christmas Gleaming-Gleaming Ornaments Punch Pack-Brightly Gleaming DSP _Stampin' Up! 2019

Ik hou ervan! Nog meer bling met kerst, het kan me niet glanzend genoeg zijn! 😀 Het is ook zo makkelijk om je kerstkaart te laten ‘shinen’ met het prachtige ‘Brightly Gleaming Specialty DSP’! Prachtig papier en één van de favorieten van dit seizoen. De inspiratie voor deze kaart haalde ik weer van Pinterest. Alle materialen vind je op pagina 31 in de Herfst/Winter Catalogus 2019 van Stampin’ Up! behalve het glanzende randje wat is gesneden uit de ‘Noble Peacock Foil Sheets’ pagina  26 – AC. We stempelden de kerstballen met de kleuren: Night of Navy en Mossy Meadow en één kerstbal hebben we met koper embossingpoeder lekker weer glanzend gemaakt. De tekst ‘Merry Christmas’ stempelden we in de kleur ‘Pretty Peacock’.

Al eerder maakte ik kaarten met deze leuke stempelset en bijpassende ponsen >> klik hier

Snel door naar de volgende kaart want we gaan lekker zo! 🙂 Toch weer té leuk allemaal? Hou jij ook zo van dit seizoen?

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: