Follow my blog with Bloglovin

Nog meer kerst!

Christmas Gleaming - Stampin' Up!

Vorige week maandag hadden we weer een gezellig knutselavondje met de ‘Plezier met Papier Groep’. We maakten weer een kaart met de ‘Christmas Gleaming’ stempelset van Stampin’ Up! Deze keer hebben we het hulst gestempeld met Versamark (ac pag. 180), bestrooid met Embossingpoeder ‘Copper’ (ac pag. 181) en verhit met de Heattool (ac pag. 181) en daarna ingekleurd en uitgeknipt. We plakten het met ‘Stampin’ Dimensionals’ (ac pag. 183), zodat je wat meer diepte krijgt, op het label die we hebben gestanst met behulp van de Big Shot en de ‘Stitched Nested Labels’ (ac pag. 196).  De tekst komt uit dezelfde stempelset en stempelden we in de kleur ‘Pretty Peacock’. Helaas is het prachtige ‘Brightly Gleaming Specialty DSP’ uitverkocht bij Stampin’ Up! maar het goede nieuws is….het komt terug! Daar ben ik toch zo blij mee! Whoop whoop! 😀

Een hele fijne dag!

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: