Follow my blog with Bloglovin

Nog meer sterren!

So Many Stars Bundle - Stampin' Up!

Goedemorgen! Deze kaart maakten we ook met de ‘So Many Stars Bundle’ (herfst-winter cat. pag. 11). Ik ben geïnspireerd door een soortgelijke kaart op Pinterest maar heb er mijn eigen draai aangegeven.

We hebben voor deze kaart met Versamark, goud embossingpoeder en de Heattool de kleine sterretjes en de grote ster gemaakt. De andere grote gouden ster hebben we gestanst uit ‘Foil Sheets – Gold’ (ac pag.169) en het kleine rode sterretje hebben we gestanst uit ‘Glimmer Paper – Red’ die ik nog had liggen.

Zo hebben we weer met de groep een snelle mooie kerstkaart gemaakt. Op naar de volgende kerstkaart maar eerst gaan we vanavond pakjesavond vieren. Een fijne Sinterklaasavond allemaal! 🙂

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: