Follow my blog with Bloglovin

Peaceful Poppies

Peaceful Poppies Suite - Stampin' Up!

Hier ben ik weer met een mooie vrolijke kaart op deze saaie druilerige zondag. Dit is de tweede kaart die we maakten afgelopen maandag met de ‘Plezier met Papier groep’. We gebruikten de mooie ‘Peaceful Poppies Suite’ van Stampin’ Up! In deze ‘suite’ zit ook prachtig papier en één van de vellen hebben we gebruikt als achtergrond voor deze kaart, super handig en mooi. De tekst komt uit de Nederlandse stempelset ‘Kaartje van Mij’.

Card inside - Peaceful Poppies Suite _Stampin' Up!

De binnenkant hebben we ook versierd met een gestempelde en ingekleurde klaproos en tekst uit de Nederlandse stempelset ‘Voorjaarswensen’. Ik heb een stukje van de stempel afgeknipt waardoor deze stempel veelzijdiger gaat worden. Je kunt er nu ook een naam achter stempelen bijvoorbeeld 😉

En? Heb ik je wat vrolijkheid bezorgd vandaag?

Tot de volgende keer!

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: