Follow my blog with Bloglovin

SAB – Thoughtful Blooms

Thoughtful Blooms - Stampin' Up! - SAB 2020

Hé wat leuk dat je weer komt lezen! Deze keer laat ik je twee kaarten zien die ik heb gemaakt met een stempelset uit de Sale-a-Bration van Stampin’ Up! Deze stempelset kun je gratis kiezen bij een bestelling van 60 euro en is echt super leuk!

Op Pinterest zag ik een soortgelijke kaart als deze voorbij komen van Bonnie O’Neil en omdat ik inspiratieloos was heb ik deze nagemaakt. Ik heb gestempeld in de kleuren: Blushing Bride – Merry Merlot – Gray Granite – Smoky Slate. Ook het cardstock is in Blushing Bride en Smoky Slate en de oplegkaart waar ik op heb gestempeld is Whisper White A4 Cardstock. De cirkel met tekst is geponst met de 1-1/8″schulp pons en 1″ cirkel pons. Het lintje is eigenlijk wit maar heb ik gekleurd met mijn alcoholmarker, erg handig als je geen bijpassende kleur lint hebt! 😉 Voor deze leuke stempelset ‘Thoughtful Blooms” heeft Stampin’ Up! ook een leuke bijpassende pons om de bloemetjes uit te ponsen, de ‘Small Bloom Punch’. Deze pons staat momenteel ook in de Sale-a-Bration folder, super handig! 🙂

De volgende kaart heb ik in het rond gestempeld met dezelfde stempels maar weer met hele andere kleuren, je krijgt daardoor een compleet andere kaart.

Thoughtful Blooms - SAB 2020 - Stampin' Up!

Om deze kaart te maken heb ik een rond masker gemaakt voor in het midden en ben daar vervolgens omheen gaan stempelen. Als je klaar bent haal je het masker weg en kun je eventueel nog wat toevoegen zoals een tekst in het midden. Het wordt niet zo synchroon als met een stempelhulp maar het is tenslotte handwerk 😉 Ik vond hem zelf evengoed erg leuk geworden ondanks mijn kleine misser. 😀

Heb jij deze leuke stempelset al gescoord uit de Sale-a-Bration? Het kan nog! Tot eind maart duurt de SAB dus je hebt nog even tijd 😉 Weet je niet hoe? Een demonstratrice kan je alles erover vertellen. Zoek een demonstratrice via deze link >> KLIK HIER.

Tot de volgende keer!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: