Follow my blog with Bloglovin

Schudden maar!

Schudkaart

We hebben met onze worshop van 1 december twee schudkaarten gemaakt met als achtergrond de SU! ‘Merry Medley’ stempel. Eén is een kaart met meer traditionele kerstkleuren; Real Red, Old Olive, Crushed Curry en de andere met wat zachtere kleuren; Sahara Sand, Pool Party, Crumb Cake, Sweet Sugarplum.

We hebben, om de sokjes te maken, de leuke bundle ‘Hang your stockings’ stempelset en de ‘Christmas Stockings Thinlits Dies’ uit de Herfst/Winter catalogus van pagina 15 gebruikt. Voor het maken van de ‘raampjes’ hebben we de ‘Layering Circles Framelits’ gebruikt (Jaarcatalogus pag. 193) die op het ogenblik staan afgeprijsd in de SALE. Net als die handige ‘Foam Adhesive Strips’. Deze strips zijn zo handig omdat je ze in één keer kunt neerleggen als cirkel bijvoorbeeld, je hoeft er geen stukjes van te knippen en het sluit meteen goed. Gemak dient de mens 😉

Voor het schudmateriaal kun je alles gebruiken natuurlijk maar met een feestelijk kaart is een beetje meer bling-bling wel leuker dus wij gebruikte daarvoor de ‘Bright Sequin Assortment’ en de ‘Fancy Frost Sequins’ van SU! met zachte kleuren.

Schudkaarten

En nu schudden maarrrr!
Hieronder vind je nog even een lijstje met gebruikte materialen.

Producten Lijst

Leuk dat je weer ons blogbericht hebt gelezen en graag tot ons volgende blogbericht! 🙂

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: