Follow my blog with Bloglovin

Schuifkaart met de Polar Bear Pals

Polar Bear Pals MFT

Hallo, leuk dat je weer komt lezen! Gisteren maakte ik deze leuke schuifkaart met de ‘Polar Bear Pals’ van My Favorite Things. Het is zo leuk om te maken! Het is net toveren al kost het wel wat inspanning hahaha! Je begint met kaal papier en uiteindelijk heb je een mooie schuifkaart. 🙂

De achtergrond van deze kaart heb ik gemaakt met Distress Oxide inktpads: Tumbled Glass, Shaded Lilac en Chipped Sapphire. Ik gebruikte de brushes van Taylored Expressions hiervoor. Daarna heb ik met een kwastje, water en wit acrylverf de sneeuw gemaakt en vervolgens met de ‘Stampin’ Spritzer’ van Stampin’ Up! wat glitter erop gespoten. Dat geeft zo’n mooi effect als het licht erop schijnt! In de Spritzer zitten een paar druppels ‘All-Purpose Ink – Frost White’ van Stampin’ Up! gemengd met 70% alcohol.

Hier zie je een foto die ik ’s avonds maakte met het licht erop. Hij is niet helemaal scherp maar dan zie je een beetje wat het effect is 😉

All-Purpose Ink Frost White & Alcohol

Op de sneeuwheuvels heb ik ‘Fluffy Stuff’ aangebracht en verhit met de heattool.  De tekst ‘Fijne Feestdagen’ komt uit de stempelset van Stampin’ Up! ‘Knusse Kerst’. Het kleine tekstje ‘Trek’ op het schuifstrookje is van Carlijn Design CDST-0027.

De beren heb ik ingekleurd met mijn Copic Sketch markers in deze kleuren:

Het was weer erg leuk om te maken! Je krijgt meteen zin in een flinke sneeuwstorm tijdens de feestdagen 😀

Tot de volgende keer en blijf gezond! 🙂

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: