Follow my blog with Bloglovin

So Many Stars

So Many Stars - Stampin' Up!

Hé hallo, leuk dat je weer komt lezen! 🙂 Het werd wel weer tijd dat ik hier weer wat liet zien want ik loop wat achter. We waren allemaal ziek hier dus ik had even niet de puf om mijn blog te updaten maar ik ben er weer! 🙂

Met de ‘Plezier met Papier Groep’ hebben we een paar weken terug deze kaart gemaakt met de ‘So Many Stars’ bundle van Stampin’ Up! (pag.11). Wat een prachtige set is dit weer! Ik zou natuurlijk geen sterren kopen want ik had al sterren, zo zei ik tegen mezelf, maar natuurlijk ben ik weer overstag gegaan want deze is gewoon té mooi! 😀

We hebben eerst de achtergrond gesponst met Ranger Oxide inkt, daarna gespetterd met water. Met de Stampin’ Spritzer, alcohol 70% van de kruidvat en ‘Shimmer Paint – Frost White’ (pag.180) hebben we de achtergrond voorzien van hele fijne glitter en glans. Als laatste hebben we met Acrylverf, water en een kwastje de sneeuwvlokken gemaakt.

De kleuren van Stampin’ Up! die we voor deze kaart gebruikte zijn: Whisper White, Blueberry Bushel en Seaside Spray. De tekst ‘Lieve kerstgroetjes’ komt uit de nieuwe Nederlandse Stempelset ‘Knusse Kerst’.

Al met al toch weer een super mooie kaart! Ben jij al klaar met het maken van kerstkaarten?

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: