Follow my blog with Bloglovin

Stempelen voor beginners

Celebrate with Cake - Stempelen voor beginners Hé wat leuk dat je weer komt lezen! Vandaag laat ik je één stempelset zien uit de nieuwe folder van Stampin’ Up! ‘Stamping for beginners’. Nou ben ik al lang geen beginner meer en stempel ik al 20 jaar maar toch, deze set ‘Celebrate with Cake’ vond ik zo leuk, die moest ik gewoon hebben! šŸ˜€ Je wordt gewoon al vrolijk bij het zien van al die leuke figuurtjes en frisse kleuren! Het maken van makkelijke kaarten vind ik soms ook erg lekker, vooral als je ‘even snel’ een kaartje nodig hebt. Heb jij de folder nog niet? Je kunt hem vinden en downloaden op de site van Stampin’ Up! >> KLIK HIER

Celebrate with Cake - Stampin' Up!Hier zie je mijn gemaakte kaartjes wat dichterbij. Ik gebruikte de Notecards & Envelopes (pag.168) en heb de voorbeelden uit de folder gebruikt. Ook de enveloppen heb ik gestempeld. Dat ziet er toch vrolijk uit zo? Feest in je brievenbus!

Stamping for beginners - Stempelen voor beginners
Tot de volgende keer! šŸ™‚

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: