Follow my blog with Bloglovin

Sterrenkaart

Sterrenkaart - Shaped Easel Card

De vorige keer liet ik je zien wat we vorige week maandag hadden gemaakt met de groep, onze laatste knutselavond van dit jaar. We maakten ook deze leuke sterrenkaart of zoals ze het ook wel noemen ‘Shaped Easel Card’. We hebben die avond dus nauwelijks gestempeld maar evengoed eens leuk om even iets heel anders te doen, ik hou ervan! šŸ™‚

Hoe deze kaart is gemaakt kan ik je laten zien van een filmpje dat ik volgde zodat ik de basis kon maken en mijn fantasie voor de versiering erop los kon laten. Op Pinterest vind je nog talloze voorbeelden en ideetjes, altijd handig! šŸ˜‰ (De materialen die ik gebruikte zijn allemaal van Stampin’ Up!)

Iedereen vond het erg leuk om te maken! En jij? Ga je hem ook maken? Ik ben benieuwd! šŸ™‚

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van Ć©Ć©n kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: