Follow my blog with Bloglovin

Storybook Fold Card

Dressed to Impress Bundle - Storybook Fold Card

Hé wat gezellig dat je er weer bent! Deze keer laat ik je eindelijk de kaart zien die we maakten op maandag 16 maart met de online workshop. Bij Dawn zag ik een filmpje over een ‘Storybook Fold Card’ en daar heb ik mijn eigen idee en inspiratie op los gelaten. šŸ˜€ Ik was geïnspireerd door onze eerder kaart die we maakten met de ‘Dressed to Impress Bundle’ van Stampin’ Up! – Klik hier!. Uiteindelijk is dit het geworden, super leuk als je zoals wij, een dochter hebt die in de parfumerie zit. Ze is gisteren alweer 31 jaar geworden! Time flies….

Wil je ook graag deze ‘Storybook Fold Card’ maken? Ik heb de basis in een .pdf bestand gezet >> vouwkaart-16maart2020

Ik hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren! Een fijne dag en tot de volgende keer! šŸ™‚

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: