Follow my blog with Bloglovin

Trouble In Paradise

Nou dit was nog even wat…De eerste week heb ik de deken 3x uitgehaald, toen begon al de ‘trouble’ LOL Ik was klaar voor die week en dacht…ach, zo is het goed. Maar pietje precies die ik ben kon het niet zo laten dus weer helemaal uitgehaald en opnieuw begonnen. Misschien voor de kritische haakster nog niet perfect maar ik ben tevreden 😉 Week 3 van de ‘Double Trouble’ is nu ook af. (Ik haak trouwens met Style Craft Special DK – Duck Egg en naald 3,5.)

Het Tunisch haken was voor mij ook nieuw en wat was het leuk om te doen zeg! Super makkelijk en het haakt heerlijk! Ik heb met Tunisch haken naald 5 gebruikt en een koord van 80 cm, vrijdag met de nieuwe week gaan we weer ‘normaal’ haken. De bovenkant krult na het Tunisch haken wat om maar ik heb me laten vertellen dat dat later helemaal goed gaat komen 😉 Het fijne van zo’n CAL (Crochet Along) is toch wel dat je elke week een nieuwe beschrijving krijgt en je het op je eigen tempo kunt doen. Het wordt ook erg goed uitgelegd met filmpjes erbij. Heb je ook zin om ‘aan te haken’, zoek dan op Facebook naar ‘Haakplein’ of bezoek het blog van Jolanda.

Nu week 3 klaar was ben ik verder gegaan met mijn andere project; De Crochet Along 2014. Ik was al lekker op weg maar ook deze deken heb ik zeker 20 cm uitgehaald want de zijkant trok teveel naar mijn zin. Later werd me ook wel duidelijk waarom dat was en dat probleem is begonnen bij week 10-extra….de beschrijving had ik niet goed gelezen dus had ik veel te veel steken geminderd en niet gemeerderd. Tja…dan gaat het niet goed LOL Ach, hier leer ik ook weer van 😉

Het haken was een goede afleiding de laatste dagen want met spit kun je niet zo heel veel. Dus het was voornamelijk liggen, hobbelen want lopen ging niet zo lekker natuurlijk, rode lamp, smeren en proberen de tijd te verdrijven. Het gaat nu weer iets beter en ik kan al weer wat meer doen dus het gaat de goede kant op.

Ik kan niet wachten om weer mijn hobbykamer in te duiken dus binnenkort hopelijk weer nieuwe kaartjes hier op ons blog 😉 Er is nog zoveel leuks wat ik wil maken!

Tot de volgende keer!

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: