Follow my blog with Bloglovin

Tussen haakjes….

Even heel wat anders dan stempelen maar ook erg leuk vind ik zelf….H A K E N  Ik ben zo blij met mijn nieuwe haaktas met naam! Lekker vrolijk he? Er past heel wat in en ik had hem heel snel in huis. Super service van Sparkelz Creatief. Nogmaals bedankt Margriet!

De tas heb ik wel nodig met al die bollen wol en de deken van de Crochet Along 2014 waar ik mee bezig ben. Hij wordt zo leuk! En ik als niet ervaren haakster ben helemaal trots op al die patronen en steken. De deken groeit al aardig!

Jaren geleden zag ik deze deken voorbij komen maar door zoveel andere leuke bezigheden kwam het er maar niet van om hem te gaan haken. Nu heb ik eindelijk de tijd genomen want nog steeds vind ik hem erg leuk en het is zo ontspannend om te haken. Het patroon is te downloaden via het blog van Tertia en wordt heel goed uitgelegd met foto’s erbij.

Inmiddels is er vandaag een nieuwe Crochet Along gestart en heet ‘Double Trouble’. Deze deken wordt gehaakt met een gewone haaknaald maar ook met een Tunische haaknaald, vandaar de naam ‘Double Trouble’. Hopelijk geeft het geen ‘trouble’ hahaha!  Deze deken ga ik dus ook maken, in één kleur, gewoon als erbij. Moet kunnen toch? šŸ˜‰ Tunisch haken is compleet nieuw voor me dus ik ben benieuwd. Wordt vervolgd….

Je leest het al….vervelen doe ik me niet LOL

Een hele fijne dag met wat je ook gaat doen.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: