Follow my blog with Bloglovin

Verrassend!

Kleuren Uitdaging

Met ons team van demonstratrices doen we elke maand een uitdaging. Afgelopen maand was de uitdaging in de kleuren: Real Red/Cherry Cobbler, Mint Macaron, Very Vanilla en Zilver. We stuurden elkaar een kaart en de gebruikte materialen. Het is zo leuk om te zien hoe iedereen met de uitdaging aan de slag is gegaan. Deze schudkaart maakte ik van het pakketje van Annemarie. Haar kaart (linker kaart) vond ik zo mooi dat ik hem gedeeltelijk heb nagemaakt. Verrassend hoe sommige kleuren zo mooi kunnen combineren!

Grateful Bunch

De kaart is gemaakt met de ‘Grateful Bunch’ stempelset (pagina 94 jaarcatalogus) en de bijpassende ‘Blossom Bunch’ pons. De cirkels heb ik geponst met verschillende cirkel ponsen van Stampin’ Up! en met ‘Window Sheet’ een ‘raampje’ gemaakt. En zoals onze eerdere schudkaart heb ik weer de ‘Foam Adhesive Strips’ gebruikt om de kaart te verhogen en het schudmateriaal op zijn plek te houden. Met ‘Baker’s Twine’ en wat ‘Rhinestone Basic Jewels’ (zelfklevend) heb ik de kaart versierd zoals Annemarie dat deed.

Hieronder vind je nog even de gebruikte Stampin’ Up! producten op een rijtje…

Producten Lijst

Een prachtige stempelset met een bijpassende pons en je hebt zo een prachtig kaartje in no time!

Leuk dat je weer bent komen lezen en graag tot ons volgende bericht…

Sandra
Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van één kleinzoon. Ik maak graag kaarten in allerlei technieken, ik hou van lezen en lekkere recepten en zo heb ik nog veel meer hobby’s die ik graag hier met je deel.

Find me on: Web | Instagram

Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.

Translate

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: