Follow my blog with Bloglovin

Vrolijkheid in huis

Met de Vertical Garden Project Kit van Stampin’ Up! heb ik ons huis wat opgevrolijkt. Wat een gezellige kleuren! De kit is heel makkelijk in elkaar te zetten, ook erg leuk om tijdens de wintermaanden met de (klein)kinderen te doen bijvoorbeeld.

Alles is aanwezig in het pakket alleen de stempels moet je apart aanschaffen. Je kunt natuurlijk de banner ook versieren met teksten en stempels die je al hebt. Ook leuk om met ‘Welkom’ in de hal te hangen, dat is nog eens leuk binnenkomen! Nog een idee is om het niet op te hangen maar op tafel neer te leggen met wat waxinelichtjes erin (met batterij). Wil je graag weten wat er allemaal in het pakket zit? Hieronder vind je het filmpje van Stampin’ Up! met uitleg.

Je vindt de Project Kit ‘Vertical Garden’ op pagina 22 in de lente/zomer catalogus. Ik heb hem gemaakt zoals het origineel is maar je kunt natuurlijk nog bloemen toevoegen met stansjes  en stempels uit de “Oh So Succulent Bundle” van pagina 21 of misschien heb je nog thuis in je voorraad leuke stansen, ponsen en stempels. Maak het gewoon zoals je zelf mooi vindt.

Leuk dat je weer bent komen lezen en laat gerust een berichtje achter want we zijn benieuwd of jij deze kit net zo leuk vindt als wij of misschien heb jij nog andere ideeën met deze project kit? We willen het allemaal weten šŸ™‚

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieƫn: